DIY SEAT sztorik

Tomi's garage

Tomi's garage

Tél

2017. november 27. - Tomi_vagyok

Volt egy szép nyár, Horvátországgal megspékelve, Leonita szépen muzsikált, kapott egy Bluetoothos kis kiegészítőt a CD tár helyére, így más telefonról is lehet zökkenőmentesen lejátszani a különféle muzsikákat. Nem mellesleg telefonálni is lehet szabályosan.

Teltek a napok, mondhatnám eseménytelenül - már ami az autózást illeti - faltuk a kilométereket. A nyár őszbe, majd az ősz télbe fordult. Jött a hűvős majd a hideg idő és vettem észre, hogy valami nem oké a vízhőmérséklettel, mert hosszabb motorfékezés esetén, lassan, de biztosan visszaesett a hűtővíz hőmérséklete a stabil 90 (valójában 87) fokosról. Utánajár, kitalál. Valószínűleg a termosztát adta meg magát és nem zár megfelelően már, nem egy nagy történet, de a frissen felújított motorral nem lenne jó nem üzemmelegen mászkálni. Amíg ez megoldódik, az ősi IFA-s megoldás vált be, a hűtőt részlegesen eltakartam egy karonnal, megakadályozva ezzel a menetszél hatását.

Azóta ez a rész is hibátlan, 2-3 kilométer után még ebben a hidegben is eléri a víz - az olaj persze nem! - az üzemi hőmérsékletet és lehet fűtögetni. Jöhetett a karácsony és az Új év, na meg persze az új remények! :)

Tomi

A bejegyzés trackback címe:

https://tomisgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr3413397267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása